My lovely followers

torsdag 20 januari 2011

Utmaningar

Trots att jag inte har bloggat på ett tag har jag inte varit sysslolös.
Jag har gjort en del DT-uppdrag till Stämpelgården som jag kommer att visa här så småningom. Det är jättekul att utmana sig själv med nya motiv och nya sätt att tänka.
Men jag tyckte det var hög tid att få bort julkorten från startsidan, så jag hittade en färgutmaning som jag tyckte lät spännande. Och efter lite surfande hittade jag faktiskt en tävling till som kunde passa med samma kort.

WOJ Challenge #96 Chocolate, Teal and Cream
7 Kids Challenge #13 Challenge Yourself

Jag har utmanat mig själv genom att göra ett ramkort som är nytt för mig. Lena har gjort några som jag har beundrat ett tag och nu var det dags för mig att prova på. Lite knep och knåp var det allt för att få till måtten rätt men det lyckades till slut.

Jag använde mig av Melinda från WOJ som jag målade med distresser. Papperna är från Maja Design, Martha Stewart hjärtan och blommorna från Magnolia.Ha nu en fortsatt bra vecka!
Själv ska jag kurera mig från en envis influensa som inte vill ge med sig.


8 kommentarer:

Maritha sa...

MEEEEN jösses vännen.....helt underbart fint ju!!! Så snyggt med ett "ramkort",vart kan man hitta beskrivningen på ett sånt tro?? =) är ju alltid nyfiken att testa nått nytt!! insidan av kortet är ju helt outstanding vännen,så himla fint....ja allt va fint helt enkelt!! Älskar ju maja-papprena i alla dess former...urfina!!
tack raraste raring för alla dina uppmutntrande kommentarer,jag blir alltid lika glad...*ler*
ha det så bra vännen
Kram kram

mhlcards sa...

Åhhhh...den var ju helt ljuvlig. Såg en beskrivning för inte så länge sen men nej det verkade alldeles för invecklat för mig :)
Så jag är imponerad!!!

Kram Mari

Louise sa...

Hej favvosnäckis! :)

Va? Är du sjuker? Fy! Stackars dig, hoppas verkligen att du känner dig bättre snart sötaste! Inge roligt med influensa...

Åh! Vilket UNDERBART kort du har gjort till "vår" utmaning. Saken är den att jag tänkte på dig när jag gjorde mitt ;) "Det här skulle Annette ha gillat, undrar om hon kommer göra ngt kort" Ha,ha,ha!
Det är så fint målat och jag älskar den där punchen från M.S! Den vill jag ha! Visste inte att du hade den...:o
Fab ramkort min skatt!
Kramar!!

Susy sa...

Verkligen supersnyggt!
KRAM SUSY

Viddan sa...

Snyggt, snyggt, snyggt!!! Krya på dig! Kram, Lena

Alva sa...

Hej! Vilket fint kort! :) Det vill jag gärna prova att göra :P
Var hittade du beskrivningen?
/Alva

Anne H. sa...

Så utrolig flott kort du har laget!
Nydelig malt motiv og mange flotte detaljer.
Takk for at du deltar i WOJ-Challenges.
Anne

Chris Olsen, Glowbug sa...

This is gorgeous!! Love your coloring, the soft tones of teal and brown and your added hearts. Thanks for joining Whiff of Joy Challenges!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...