My lovely followers

tisdag 23 november 2010

Så mycket gjort och så lite visat

Men innan jag drar igång visningen av alla, eller åtminstone en del, av mina kort, tänkte jag vara med i veckans utmaning hos Totally Tilda, där temat är Glitz and Gold. Det var ett tag sedan jag var med i någon utmaning så nu tyckte jag att det var dags igen.
För mig var valet lätt när det handlar om guld och glitter att det skulle bli ett julkort.
Stjärnorna är utstansade med Spellbinders, likaså ramen runt Tilda. Grankvistarna är stansade med "Punch Bunch" och etiketten är från Magnolia.
Textstämpeln kommer från Inkido.

Tack för alla era gulliga kommentarer. Jag blir lika glad varje gång jag läser dem.
Så fortsätt gärna att lämna en liten hälsning ;o)

Slut för idag, tack för idag!

11 kommentarer:

Cor* sa...

Very elegant easle card. love the star on the base. nice papers. Thanks so much for dressing up your creation with glitz & gold this week! Thanks for joining me & the Totally Tilda Team! Corry

Viddan sa...

Fantastiskt snyggt kort! Så snyggt du har "inkat" kanterna och så läckra stärnorna blev. Ha en fortsatt bra vecka! Kram, Lena

Maritha sa...

Hej gumman!!
Vilket härligt julkort med lite gammadags känsla typ,så snyggt komponerat och sååååå fint dekorerat(jag är en sucker för stjärnor) =) så den lilla tagen och stjärnorna va det som jag föll som en sten för....så fint och sååå ljuvligt papper under!! LOVE IT!!

tack för dina goa goa kommentarer inne hos mej....*glad*
Kram Maritha

Louise sa...

Hej sötis!
Måste säga att det här kortet rockar! Det är nog ditt bästaste hitills :) Ser att folk kommenterat vad de gillar allra bäst och jag måste säga att jag ÄLSKAR pärlrade, varför har inte jag tänkt på den? Sååå snyggt målat :)
Snygg tea bag holder du gjort till din pappa också :)
Kram!

Susy sa...

Vilket otroligt fint kort!
KRAM SUSY

Petra sa...

Så himla fint kort och jag håller med Louise om pärlkanten vilken smart idé och snygg. Gillar notpappert och din variant på easelkort. Ha en bra vecka så ses vi ju snart.
Kramen

Unknown sa...

Lovely easel card, love this Tilda! Great embellies too. Thanks for joining in with our Glitz and Gold challenge at Totally Tilda this time.
Hugs
Dawn and the TT Team xxx

Pinklady 68 sa...

Et lekkert julekort med mange herlige detaljer:-) Nydelig Tilda motiv!

Klem Laila.

Unknown sa...

Ett supersnyggt julkort, så fina färger och så många spännande detaljer. Vi ses i övermorgon!

Kram Ingela

MarkerGeek sa...

Utterly gorgeous!

Anonym sa...

Jag känner mig så stolt!Jag är ju tillfällig ägare till många av dessa fina julkort.Och snart ska jag göra andra lyckliga!Bra jobbat Nettis!Kram Malin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...