My lovely followers

onsdag 10 november 2010

Fler julkort

Nu har vi snart nått halva november och min tidsplan med mina julkort har spruckit :(
Även om jag började i tid i år, tycks tiden ändå inte räcka till. Vissa perioder skulle jag kunna göra kort dygnet om, men man både vill och behöver göra andra saker också.
Och sedan är det ju det där andra också.... att pyssellusten plötsligt är borta... Det går bara inte att hitta inspirationen hur mycket man än letar. Och göra kort utan lust blir inte bra. Ni som har varit där vet vad jag menar.
Gudskelov är jag inte där nu, så jag fortsätter att tillverka och hoppas på att det blir ett par extra dygn innan julkorten ska skickas ;o)

Ett litet änglakort med Magnolias Tilda, som tillhör en av mina favoriter från årets julkollektionen, har jag fått till. Jag har använt distressdynor för att färglägga Tilda. Spellbinders ram runt henne. Blommor och bling är ett måste ;o) Kvistarna bakom rosen är stansade med McGills punch. Även texten "En hälsning i Juletid" är från Magnolia.

Ni vet väl att Stämpelgården har en massa godsaker, allt från stämplar till bling. Så kila in och kika eller ta en titt på deras blogg och få en massa inspiration.


Nu ska jag fortsätta kvällen med att sätta mig framför brasan med en filt, dricka en kopp kurerande te och hoppas på att min förkylning försvinner.
Man kan alltid hoppas...
Ha det bra och välkomna tillbaka!
9 kommentarer:

Louise sa...

Ja du vännen min! :) Jag har då en väldig tur som brukar träffa dig IRL :) Så att jag får se alla dina underbara skapelser "på riktigt". Det här är verkligen INGET undantag! Syns att det här är en av dina favoriter :) Hon är så läckert färglagd, jag älskar den softa feelingen :) Och spelliesramen sitter som en smäck :) Och du...F*N att jag inte köpte de där guldpärlorna ;)

Hoppas förkylningen försvinner snabbt som attan!
Kram

Unknown sa...

Oh så underbart julkort, gillar den rosaröda färgen och du målar som en gud. Fy för förkylning. Krya på dig.

Kram Ingela

Viddan sa...

Sååå fint! Gillar spetsen, motiven och helheten men framförallt guldraden. Hoppas du känner dig bättre snart!
Kram, Lena

Pinklady 68 sa...

Et lekkert julekort!! Flott pynt og herlige farger:-)
God bedring...håper du blir fort frisk!

Klem Laila.

Maritha sa...

Men jösses gumman vilket fint kort!! Jag som du bara ÄLSKAR den stämpeln. Du har verkligen fått till det med dekorationerna på kortet och den lilla tagen är bara såååå gullig! Ett riktigt pang-kort vännen!! =)

Kram Maritha

Chris_P sa...

Superfint kort Anette! Helt bedårande! Tack för inspirationen!

mhlcards sa...

Tar mig en titt i din blogg och insuper lite inspiration till julkorten. Hon är verkligen helt underbar den där ängeln.

Kram Mari

Petra sa...

Hej vännen
TAck för senast. Du är fantstisk på julkort och den här stämpeln gillade jag inte tidigare men den är så fin på ditt kort, vacker kombination och ljuvliga blommor. Ditt tomte kort var bara så fint oxå, gillade din färg på tomten.
Ha det bra.
Kram Petra

Linda LW sa...

Jättefint kort! :) Gillar de mjuka färgerna jättemycket!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...