My lovely followers

torsdag 16 september 2010

Nyss hemkommen från ett härligt pass, Afrikansk dans. Superkul!
Jag har varit nyfiken på det ett tag men inte kommit iväg. Så idag drog min kompis med mig på ett pass och jag måste bara dit igen! Man kände sig lite töntig i vissa rörelser man skulle göra, svensk som man är, men det kom man ganska snabbt över. Det var bara att "go with the flow"!

Dags för veckans bidrag till Magnolias Down Under utmaning. Jag är verkligen inne i ett stim där jag bara producerar en massa kort. Så pass mycket att jag inte hinner blogga om dem ;o) Men de lär nog hamna här så småningom.

FarewellTilda är målad med distresser. Hörnstansen är från Spellbinder. De flesta av papperna som jag har använt är Basic Greys "Cappella". Gröna ljuvliga färger = love! Tycker metallfjärilarna är så söta, så de fick hänga med på ett hörn.





Tusen tack för att du tittade in.
Och det gör mig så glad om du lämnar en kommentar!
Imorgon är det fredag och veckans näst bästa dag :D
Hoppas att ni får en härlig avslutning på veckan!


8 kommentarer:

Louise sa...

mmmm...ljuvligt Annette :) Jag är glad att du är inne i ett flow för det innebär att jag kommer få se mkt godis här nu :D Lite ledsen för att vi båda pysslar ensamma dock, mkt roligare att sitta tillsammans :) :)

Håller med dig, det är fantastiskt vackra färger du valt och din tolkning av skissen med många lager är sååå snygg! Läckert målat också :)
Du är så himla duktig :)

Hoppas vi ses snart! Kram!

Pinklady 68 sa...

Et flott Magnolia kort i herlige farger!
Nydelig fargelagt Tilda:-) og søt metall "butterflies":-).

Ha en fin helg!
Kram Laila.

Chris_P sa...

himla gulligt kort! härlig höstfärger och jag gillar den bruna blomman!

Ha det bra!
kram

Unknown sa...

WOW So goregous, I love your butterflies and the music paper!! Your colouring is so perfect too!! Thanks so much for sharing your beautiful card with us this week at MDUC
Hugs
Karen
xxxx

Maritha sa...

Så himla snyggt kort kära du. Härliga färger och helt lovely dekorerat!! Super superduper!!
=)

Kram kram

Viddan sa...

Ooooooo!!! Ett kort som tilltalar mig på många sätt. Vilka härliga färger - meee liiike... Och du har bara fått till det så där snyggt med notpappret, chalk och ros. Fint!!! Min kusin har oxå precis börjat på Afrikansk dans och säger samma som du =)
Kram, Lena

Janiel/ janny sa...

Beautiful card!! I love all of the details!!!
Thanks for joining us at MDUC this week!
hugs, Janiel

Unknown sa...

Så fint, gillar verkligen färgkombinationen och de fina dekosen. så snyggt med notpapper och fjärilar, lite vintage, det gillar jag. Låter kul med dansen, det måste ju bränna en hel del kalorier kan jag tro. Afrikanska rytmer är ju härliga.

Kramelikram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...