My lovely followers

onsdag 31 mars 2010

En dag senare än utlovat kommer bilderna från Stämpelgårdens pysselträff.

Första utmaningen vi fick var en skiss som Pia från Stämpelgårdens DT hade gjort.
Ärligt talat blev jag inte helt nöjd. Tror det beror på att kortet blev för mörkt. Men som vanligt älskar jag bara söta Tilda.Dekorerat med en metallfjäril som finns hos JP hobby.

Bling från Magnolia.

Även detta kortet blev lite dekorerat på baksidan.

Den andra utmaningen var att göra något med färgerna gult och grönt. Ganska kul det här med gult. Det var ganska många kommentarer på träffen om den gula färgen. Det blev nog två läger, tycker om eller inte tycker om. Jag kan inte säga att jag älskar gult men det är en härlig solfärg som absolut hör påsken till, så jag hamnade i "tycker-om-lägret"
Mitt val blev i allafall en påskkorg, som är himla lätt att göra.
Den blev ganska sparsamt dekorerad men det är väl innehållet i den som ska vara det viktigaste, eller hur.Ambitionen att göra fler kort i helgen är stor men tiden desto mindre men jag kan säkert klämma in det någonstans :o)
Ha nu en riktigt skön påskhelg, för det ska jag ha!

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh! Här var det ngt jag känner igen ;)
Men inte desto mindre kan jag titta om och om igen ;)
Underbara alster du fick ihop och jag tycker absolut INTE att du skall vara missnöjd med kaninkortet, det är ju fantastiskt! Mörkt ja, men det skall väl också finnas?? ;)
Blir så glad av att kika in till dig och bli inspirerad :) Tack för länken till stämplarna du menade. Inget jag älskade direkt men...man kanske skall titta oftare på den så blir väl jag också såld snart ;)
Kram
Grattis till dina nya följare :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...