My lovely followers

söndag 5 september 2010

Dopkort

Tillbaka igen!!

Idag satte vi upp de sista hyllorna, så äntligen är mitt pysselrum klart! Vilken tid allting tar när man renoverar och framförallt när man måste jobba, gå på hundkurs och träffa familj och vänner. Och då är ändå inte det där andra inräknat som att handla, laga mat, tvätta och städa. Till råga på allt var skrivbordsskiva som jag skulle ha från IKEA slut! Typiskt... en veckas väntan till. Men som sagt NU är iallafall mitt rum klart.

Eftersom det har varit lite svårt att hitta någon plats för mig och mina grejer har det blivit sparsamt pysslande.
Men ett beställningskort säger man ju inte nej till. Fick en beställning från en kollega att göra ett dopkort och som tur var hade jag fått en underbar mall av söta Louise som kom väl till användning.
Gjorde kortet ganska enkel och stilrent, tyckte det var passande på dopklänningen.Måste passa på att TACKA mina goa följare och alla som lämnar så gulliga och värmande kommentarer till mig.

Det är så underbart att läsa!!

Jag har verkligen halkat efter i mina bloggrundor men nu ska jag ut och spana in era kreationer och kanske snappa upp en och annan idé.

Hoppas att du tittar in snart igen!

Ha en mysig söndagkväll!

8 kommentarer:

Maritha sa...

MEN ÅHHHHH säger jag denna gång!! Vilket ljuvligt kort vännen!! Jag har oxå mallen men har aldrig provat den,nu måste jag nog det kände jag. Gudomligt gulligt har du fått till ditt iallafall. Vilket gulligt alfabet! Härligt jobbat,med både pysselrum och kort!
Kramen till dej

Unknown sa...

Oh vad sött! Beställaren kommer att svimma av lycka över att få ett sådant vackert dopkort. Du har verkligen dekorerat det fint. Kul att höra av dig igen. Hoppas du kommer att trivas i din nya pysselvrå.

Kram Ingela

Louise sa...

Hej snäckan min ♥

Vad roligt att läsa dina fina "grattis" kommentarer inne hos mig :) Du och jag har ju blivit väldigt goda vänner och eftersom jag ser dig som en av de bästa värmer det hjärtat extra gott när du skriver :)

Jag tycker verkligen du har lyckats underbart bra med det här dopkortet :) Gillar att det är sparsmakat. Det passar liksom till kortet. Blommorna på insidan sitter som gjutna. :)

Nu skall vi äntligen få träffas på fredag - OCH lördag ;)
Kram ♥

Viddan sa...

Less is more... snyggt!!

Scrappia sa...

Verkligen fint Annette! Ses på fredag :)

Pinklady 68 sa...

Et vakkert dåpskort!!

Klem Laila.

Anonym sa...

Tack för det jättefina dopkortet Annette. 40-års kortet blev också jätte uppskattat. Stor kram från Susann

Gurkiss sa...

Himla fint kort..

Kram Gurkiss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...