My lovely followers

onsdag 8 september 2010

Födelsedagskort

Jag har legat sjuk ett par dagar och det är inget roligt alls när man inte orkar göra något. Men nu börjar jag känna mig bättre så ett litet inlägg måste jag få till. Sen är det dags att hoppa in i pysselvälden igen.
Två av barnens kusiner firade sina födelsedagar i helgen och då måste ju ett kort få följa med paketen. Men tidsoptimist som man är sprang tiden ifrån mig. Och mitt i vår renoveringsröra försökte jag hitta några bra papper, dekorationer och något att måla med. Så till slut fick jag ihop varsit kort till dem gjorda i en rasande fart.


Lilla Sofia är mitt i prinssesvärlden med mycket rosa, så det kunde inte bli mer passande än med sagoTilda. De ovala diesen är från Nellie Snellen och bladen är utstansade med en dies från Magnolia. Grodpappret är också från Magnolia.


Tilda målades med distresser och vingarna glittrades med Star Dust.

Grodan var faktiskt målad med Promarkers innan jag tog tag i detta kortet.
Ibland har man tur ;o)

Kortet till Filip blev mindre dekorerat än Sofias. Tyckte att det räckte bra med Edwin på sin bänk och ett par stjärnor.

Till Edwin använde jag färgpennor och bänken blev målad med distresser. Här har jag använt dies från Spellbinders.Ha en mysig kväll, så ses vi snart igen!

4 kommentarer:

Pinklady 68 sa...

To flotte kort!
Herlig prinsessekort i rosa og fine detaljer.
Flott guttekort med Edwin på benken:-)

Håper du blir fort frisk.
Klem Laila.

Louise sa...

Hej gumman! :)
Sååå tråkigt att du varit sjuk :( Hoppas att du VARIT sjuk och att du fortfarande kan komma på fredag :)

Två väldigt fina kort du gjort :) Jag gillar att du använt många dies här. ;) Urvalet är stort på sådana saker när det gäller dig vet jag ;) Löven från Magnolia är såååå fina :) Passar riktigt bra där. Tilda är målad så vackert.

Killkortet är om möjligt ännu mer underbart! :) Jag har fått en soft spot för dem :) Gillar hur du maskat ihop stämplarna och bänken är hur snygg som helst! Dessutom är stjärnorna pricken över i :)

Kram!

Maritha sa...

Heeeelt underbara kort! Jag tyckte ju att killkortet va helt underbart,du har verkligen använt dej av en massa fina dies och lagomt me dekos! Stjärnorna älskar jag,dom har jag me och dom är så snygga att ha just på killkort kan jag tycka!!
hoppas du kryar på dej nu så det kan bli mer pyssel......=)

Kram kram

Unknown sa...

Hej!

Hoppas du är på bättringsvägen och att vi ses på lördag. Jättefina kort du gjort. Ser inte alls ut som du har gjort dem i all hast, de är så fint dekorerade och genomtänkta i alla detaljer. Jag behöver all inspiration jag akn få när det gäller killkort och det fick jag ju verkligen här.

Kram Ingela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...