My lovely followers

onsdag 11 augusti 2010

Jag har precis lämnat en intensiv vecka bakom mig. Intensiv men rolig.

Trots att jag har jobbat har vi ändå hunnit med att träffa en massa goa kompisar på kvällarna. Både onsdag och torsdag kväll förra veckan blev vi "spontan" hembjudna till vänner. Fredagkvällen firade vi min pappa som fyllde år, så det innebar att jag inte hann hämta mina nya stämplar på Stämpelgården. Men den som väntar på nåt gott... Mitt i alla kompis träffar hade vi bestämt att vi skulle renovera lite hemma. Så lördagen gick åt till att måla och tapetsera hallen. Vi har tänkt att göra en stor walk-in-closet (jippi) och tyvärr blir mitt pysselrum lidande. Men det är inte så farligt som det låter. Jag blir av med golvyta men får behålla det viktigaste, skrivbord och massor av hyllor. Så jag ska nog överleva ;o)

På söndagen flydde jag från renoveringen för att träffa mina härliga pysselvänner Petra och Lousie. Det är otroligt, så fantastiskt roligt man kan ha bara genom att pyssla ihop. Tack tjejer för en kanonsöndag! Trots att vi satt en hel dag fick jag ändå bara gjort ett kort. Snackar kanske för mycket...
Nåja, måndagen och tisdagen följdes iallafall av fortsatt renovering och nu är snart den nya väggen uppe. Längtar efter att få inreda mitt rum igen.
Nog pladdrat, såhär blev mitt "söndagskort".


Njut av värmen som finns kvar!
Och en kommentar sitter aldrig fel ;o)
7 kommentarer:

Unknown sa...

Hej min vän, kul att höra ifrån dig igen. Vilket fint djungelkort, att Tilda kan klä så bra i safarikostym trodde jag inte men färglägger man så snyggt som du gjort så förstår jag det. Kul detalj med piprensarna.

En walk-in-closet ohhh..... det låter som en dröm.

Kram Ingela

Maritha sa...

MEN ANNETTE!!!! WOW vilket kort ,jag blev helt tagen av ditt djungelkort......eh,bara hann göra ETT kort?!,ja tro rackarn det med den målningen och det genomtänkta kortet! Helt super vännen!! =0)
Tack snälla raring för alla fina ord inne på min blogg,blev såååå glader!! =0)

Kramen

Petra sa...

Hej vännen. Jag bara älskar detta kortet, det är så fint. Målningen är helt fantastisk och lacken på vattenfallet blev verkligen pricken över i.
Tack själv för en underbar dag, det får vi göra om. Håller med om att det är spännande med renovering allra helst i slutskedet när allt kommer på plats. Njut av din nya walkincloset.
Många kramar

Scrappia sa...

Så härligt och annorlunda kort Annette! Gillar färgerna :)

Louise sa...

Wow!! Det här blev ju HUR SNYGGT SOM HELST! Älskar färgerna, målningen, Tilda - ja allt ;)
Du är så duktig! Och jag som har sett det på riktigt vet ju hur underbart det är att vila ögonen på live: ögongodis ;)

KRAMAR I MASSOR!

Pinklady 68 sa...

Wow, så lekkert Magnolia kort!!
Herlige farger, design og en flott Tilda:-)

Hilsen Laila.

Unknown sa...

Så fint kort! Underbart färglagt och så fina detaljer =D Vad färglägger du med?

Ha en fin lördag!
Kram
Malin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...