My lovely followers

söndag 14 november 2010

Pepparkaks Tilda

Nu har jag bearbetat min förkylning en vecka och känner mig faktiskt piggare. En förkylning är ju inte hela världen men det är så frustrerande när man bara är trött hela tiden. Nu går det iallafall på rätt håll ;o)

Pepparkaks Tilda kom till för några veckor sedan och här är hon nu. Jag sa förvisso i förra inlägget att Flygande ÄnglaTilda var en av mina favoriter från årets julkollektion. Men hon blir omsprungen av "Pepparkakan". Vet egentligen inte varför men hon är bara så bedårande söt i sin lilla hatt och pepperkakskorgen i handen.

Självklart har ju Magnolia ett matchande papper med en massa pepparkakor på. Smart, va!
Hjärtat runt om Tilda är utstansat med ett Spellbinder hjärta. Det har inte hittat hem till mig än, men tror inte att det dröjer så länge till innan det bor hos mig ;o)
Bladen bakom blommorna är stansade och embossade med Nellie Snellens punch som du kan hitta på Stämpelgården. Så man kan säga att jag har gjort bladen själv :D
De små söta pepparkaksformarna hittade jag på en mässa i Helsingborg.
Då var det dags att hämta energi till kommande vecka i form av sömn. Det brukar faktiskt ta emot eftersom jag jobbar som bäst på kvällar och nätter i mitt pysselrum. Men det är bara att packa ihop och så får jag väl fortsätta imorgon kväll istället.

Ha en bra vecka och sköt om er!
10 kommentarer:

Maritha sa...

Men vilken liten drömpepparkaka du gjort vännen!!! MUMS! Allt sitter som en smäck och kortet kommer få mej vilja äta en pepparkaka hela dan....dom små formarna är ju så galet söta att jag bara storknar,och spellbinderhjärtat hade jag ju tagit bort fr "måstehalistan".....MEN NU SKA DET DIT IGEN!!! =)
Ha en bra dag min vän
Kram kram Maritha

Petra sa...

Oh så fint, supersnygg färgläggning. Hela kortet är kanonfint.

Viddan sa...

Du är så fantastiskt duktig på färgläggning! Så fint kortet är. Skönt att du känner dig bättre... nu är det ju snart dax för träff igen =)
Kram, Lena.

Unknown sa...

Ursnyggt kort med fina färger och du, din färgläggning är enatående.

Kram Ingela

Gry-Heidi sa...

Søte Tilda :o) Nydelig kort og Tilda er så flott malt ! Så morsomme de små pepperkakeformene var :) Kult!

Klem :o)

Linda LW sa...

Jättefint kort - och jag håller med övriga kommentarer om att din färgläggning är super! :)
Jaha, jag trodde jag kunde motstå den förbenade bladpunchen, men jag tror den hamnar på "måste ha"-listan i alla fall...

Louise sa...

Hej gumman! :)
Ja du...det märks att jag haft MYCKET att stå i när jag inte ens hat tid att kommentera på mina favoritbloggar ;)

Jag har ju haft tur som sett detta kort live och kan tala om för alla andra vad de missar ;) Men det ser lika underbart ut här. Älskar helheten! Allt går igen i det här korten, pepparkakerna längs med kanten, i pappret, i formerna och på Tildisen :)
Stunning hun!

Petra sa...

oj så fin hon blev Tildan, helt underbar och jag som inte gillade den stämpeln. Det gör jag nu. Underbart målad med skuggor och allt. Gillar designen och färgerna skarpt.
Ses på lördag, Kram Petra

Chris_P sa...

Himla gulligt kort!! Jättefint färglagt! Man kan nästan känna doften av pepparkakor :o)

Anna sa...

Jag måste hålla med samtliga tidigare talare, din målningsteknik är kanon! Kortet är sååå himla fint!
kram
ScrAnna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...