My lovely followers

tisdag 12 oktober 2010

En tripp till Borås

I helgen som gick var jag och min goa pysselkompis Louise i Borås eftersom Magnolia hade nyöppning av sin butik. Vi köade tidigt på lördagmorgon för att få en goodiebag som delades ut till de 50 första besökarna. Tillsammans med fyra andra galna och trevliga ;o) tjejer spenderade vi ett par timmar tillsammans innan portarna till butiken slogs upp. Men vid den tidpunkten var vi inte längre bara 6 personer utan snarare 106. Så det blev till att vässa armbågarna för att komma åt de nysläppta julstämplarna. Inne i butiken fick vi lite tips och idéer av några av Magnolias DT, Lillemor, Camilla och Angie.
Nöjda, trötta och med hål i börsen var det dags att styra hemåt igen. Men vi fick iallafall vår efterlängtade goodiebag!!
Det var verkligen en kanonhelg med mycket skratt, shopping och underbart sällskap.


Ett kort som jag inte har visat, gjorde jag på Stämpelgårdens pysselträff för ett tag sedan.
Ett stairstep kort där jag har målat Tilda svart och vit.

Trots att jag älskar grönt, så blev det lite blekt med det gröna. Så jag fick sätta till lite röda inslag med hjälp av blommor och bling.



Just nu är jag i full färd med att göra julkort. Fick ju en del nyheter med mig från Borås och desutom jag har fått ett helt gäng med beställningar.
Så det kommer att bli mer pyssel och mindre bloggande för min del ett tag.
Men jag kommer tillbaka ;o)

Jag tycker att det var väldigt kul att just du tittade in!
Och du får mer än gärna lämna en kommentar.


7 kommentarer:

Lena sa...

Suerfint kort. Önskar att jag kunde måla med bara en färg men det har hittills inte sett klokt ut :-) tack för i helgen. Ser fram emot dina skapelser med helgens fynd!
kram Lena

Unknown sa...

Hej Annette
Så kul ni måste ha haft i Borås, det är ju nästan så man blir lite avis. Urflott kort du har gjort. Spännande med en svar och vit Tilda. Du har dekorerat så fint med alla spetsar och MS punchar. Vad snygg gratulationsstämpeln är. Tack för fina värmande kommentarer inne hos mig.

Kram Ingela

Chris_P sa...

jag är så avis på er Magnolia utflykt!! Hoppas jag kommer dit nångång!

jättefint kort!

kram

Viddan sa...

Lika snyggt kort nu som när du gjorde det ;) Nu är det nästan snart för oss att åka på nya träff =) Härligt att det blev så lyckat i Borås. Min kusin var oxå där (hon bor i Sthlm) och så damp det ner 3 fina stämplar från henne i min låda härom dagen. Vilken present! =)
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram, Lena

Maritha sa...

Såååå fint vännen! Jag har aldrig testat att måla i svartvitt,men det ser så snyggt och coolt ut att jag måste nog testa jag me. Tyvärr kommer jag minst överrens med den svarta distressen för den är galet svår att hantera,men det måste jag väl bara öva på då....=)
Ditt kort är ialf helt underbart fint och dom röda detaljerna är som pricken över i!

Kramelikram

Ylva sa...

så himla fin, jag målar en del i svart vitt också, hur gör du ett stair step kort, e det svårt? Kram ylva

Petra sa...

Hej vännen
Vilket kort!!!!
Så himla fint med svart och vitt och den röda blomman blev ju pricken över i. Gillar din design på kortet. Förstår att det blev hål i plånboken men det måste ha varit helt underbart.
Ha en bra vecka.
kram Petra

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...