My lovely followers

måndag 19 juli 2010

Magnolias sommarkit

Några dagars semesters till sitter inte fel :D Jag fick äran vara ledig mån-onsdag denna veckan. Och det bästa av allt är att jag inte har så mycket planerat så pyssel ligger högt upp på listan.
Precis lagom till helgen fick jag mina nya Magnolior. Denna gången var det sjömans- och havstema. Och som vanligt är de helt bedårande. Först ut för mig blev sjöjungfrun Tilda. Upptäckte att jag hamnade i samma färgval som förra kortet. Kan bero på att jag är lite svag för lila...
Allt blev målat med distresser och kantstansen är från Martha Stewart. Bubblorna är "glaserade" så det ser ut som vattenbubblor. Limmade på några snäckor som blev blingade med "Star Dust" glitterlim.

Med detta kortet tänkte jag vara med i utmaningen hos Stampavie and more, där veckans utmaning är "Anything goes". Kan ju inte bli bättre, eller hur.Dags att ge sig i kast på nästa projekt.


Tack för at du stannade till!

Ha en skön vecka!


7 kommentarer:

Petra sa...

Wow.....detta var det snyggaste kortet jag sett på länge. Helt underbart och så duktig du är på att måla. Lila är en underbar färg
me like. Man blir ju helt såld på dessa stämplarna när man ser dem målade. Här är en som kommer att köra ekonomin i botten denna månaden med. Ha det så bra och jag ser med spänning fram emot nästa projekt.
Kram Petra

Maritha sa...

UNDERBART FINT KORT!! såååå härliga färger. Riktigt gulligt med den lilla sjöhästen,som är superfint målad med galet härliga färger.
Jag har just fotat mitt kort med den lilla sjöjungfrun,blev lite full i skratt då jag insåg att vi hade maskat ungefär exakt lika och jag valde oxå Magnolias "bubbel"-papper...
Dom små snäckorna ÄR BARA SÅ BEDÅRANDE SÖTA!! Så fyndigt av dej!

Kram kram

Anonym sa...

Så snyyyygt!!
Jag är helt sjukt avis på dig och Maritha som varit så kloka att ni slog till på clubkitet den här gången också :)

Jag fick kolla i häftet med stämplarna som tillhör den här kollektionen när jag var på Stämpelgården i lördags och den här godingen har kvalificerat in sig som toppfavorit hos mig och som de andra påtalar: du målar som en gud med dina distresser :) Nu skall f-n jag ta tag i saken och åka in till stan och köpa akvarelle papper. Det hänger tydligen på pappret säger Marie ;) Vilken bra idé med de blingade snäckorna :)

Kram!!

Unknown sa...

Vilket ljuvligt kort. Tilda är verkligen söt som sjöjungfru. Sjöhästen är ju också urgullig. Det är helt rätt med lila, det är ju min favorit också. Jag håller med Louise om att du är superduktig med distresserna. Jag köpte ju på mig en hel del i USA så nu måste jag också ge mig i kast med dem. Träning ger färdighet som man säger. Förresten passar ju kortet alldeles utmärkt till tävlingen. Jag tror du ligger jätte bra till.

Kramis Ingela

Pernilla ~Pillan~ sa...

Vilka söta stämplar!! och härligt kort!

kaylou sa...

Hi
wow this is gorgeous, thanks for playing along at Stampavie and more.
Hugs Kaylou xxx

Giò sa...

AHHHHHH!!! I absolutely want these stamps!!!!
Super cute card with a lovely details1!
Thanks for joining us at SAM challenge.

Hugs
Giò

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...